Добре дошли в нашия сайт! Ние сме екип от млади момчета, които имат за цел да се развиват успешно във финансовия свят. Опитваме се да предоставим на читателите нашите възгледи върху света който ни заобикаля. В сайта ще споделяме нашите анализи и възгледи на валутния и фондовия пазар, както ще отразяваме и различни икономически и финансови новини. Надяваме се да останете доволни от нашето съдържание.

Важно! Всички статии в сайта са от чист любителски характер и представляват само мнението на автора! Статиите не представляват сигнал за покупко-продажба на какъвто и да е вид финансов инструмент! Всеки поема отговорността за собствените си сделки от какъвто и характер да са те! Нашите възгледи над пазара не трябва да влияят на вашите финансови решения. Трябва да се запознаете и с политиката ни на поверителност и условията за ползване на сайта! Ето го и нашия екип:

Емил Атанасов

Emil Atanasov

Здравейте на всички наши читатели! Завършил съм бакалавър в град Пловдив със специалност “Бизнес ИТ”, като се занимавам с уеб програмиране, търговия и инвестиции, а също така имам познания и в сео-то, рекламата и маркетинга. От 18 годишен търгувам основно форекс и стоки, но от 2019-та инвестирам по дългосрочно и в криптовалути, индекси и акции. В момента работя като тех съпорт инженер в OpenPayd. Обичам футбола и музиката, както и да пътувам.

Следвай ме в социалните мрежи:

Към всички мои статии >>

Никола Николов

Nikola Nikolov

Здравейте на всички наши читатели! Завършил съм бакалавър в град Стара Загора, като имам интереси към финансите, икономиката, политиката и инвестициите. От 18 годишен инвестирам предимно в акции дългосрочно. Обичам футбола, колите и адреналина! Fortuna favet fortibus!💎👐

Следвай ме в социалните мрежи:

Към всички мои статии >>